Kedves leendő csapattagunk!

Nagyon várjuk már, hogy csatlakozz hozzánk!

Kihívásokkal teli év van mögöttünk, ám a munkából nem szenvedünk hiányt, sőt, még bővítenünk is kell a csapatunkat, hogy minden igényt ki tudjunk szolgálni! Ha heti 20 órás részmunkaidős állást keresel, talán pont Te vagy az, akit keresünk, és talán pont Mi vagyunk azok, akiket Te keresel.

Hadd mutatkozzunk be! Rendelőnk, a Budaörs Dental hosszú múltra tekint vissza, és igen stabil páciensbázist alakítottunk ki az évek során. Három kezelőegységünkön fogszabályozást, protetikát, konzerváló fogászatot, és sebészeti kezeléseket is végzünk. A rendelőnk szép, és kényelmesen jut hely az étkezésnek és az átöltözésnek is benne. Csapatunk stabil és összetartó, vezető orvosunk pedig egy igazi tündér! :)
A rendelő tömegközlekedéssel nagyon jól megközelíthető, Budapestről a Móricz Zsigmond körtérről, Kelenföldről vagy a Széll Kálmán térről is indulnak hozzánk kék buszok, amelyek pár méterre tesznek le a bejáratunktól.

Az egyik legfontosabb, hogy péntek délutáni műszakok lefedésére szeretnénk megkérni az új kollégánkat, így kérlek, csak akkor jelentkezz, ha ez nem akadály Neked! Elsősorban konzerváló fogászati és parodontológiai kezelésekre számíthatsz, de nem árt, ha rutinosan mozogsz a protetikai és fogszabályozási kezelések területén. 1-2 év szakmai tapasztalatra mindenképpen szükséged lesz, ha szeretnél hozzánk csatlakozni.

A jelentkezésed e-mailben várjuk a bea@dentalmenedzser.hu címen! Várunk szeretettel!
Azonosító #37899
Dátum: 2021.01.13

Hirdető adatai

Dentalmenedzser

Kapcsolat

Sziklási Beáta
+36704189001
2040
Budaörs
Honlap
  • Jellege:
    Kínál

Hasonló fogászati hirdetések

Állást kínál / Fogászati Asszisztens
2020.12.08

Mi az első gondolatod, amikor reggel megcsörren az ébresztőd? Legszívesebben időutaznál a legközeleb[...]

Állást kínál / Fogászati Asszisztens
2021.01.17

Fogászati asszisztenst keresünk részmunkaidőben a Budapest 20.ker.-i magánrendelőnkbe. Önéletrajzok[...]

Állást kínál / Fogászati Asszisztens
2020.12.10

Fogászati asszisztenst keresek Halásztelekre januártól teljes állásban. (OEP-es rendelő) +36-70-241-[...]