Azonosító #26913
Dátum: 2020.04.06

Hirdető adatai

denfodental

Kapcsolat

Nagy Péter Fogtechnikus Mester
+3642443610
4400
Nyíregyháza
Honlap
  • Jellege:
    Kínál
  • Állapota:
    Új
100 000 Ft

 

Amerikából jöttek a nyíregyházi fogsorkészítő vállalat kíméletes sztárjai
Denfo Fogsorcentrum
Nyíregyházán a Sipkay u. 3. szám atatt található laborunkban hagyományos és thermoplasztikus protézisek is elérhetőek a páciensek és fogorvosok számára.
A fogászok számára kedvező áron, rövid határidővel készítünk német technológiával vékony fémvázakat, fémlemezeket, cirkon és fémkerámia hídpótlásokat akár implantátumokra is. Pácienseinknek pedig teljes körű fogtechnikai szolgáltatást kínálunk, amelybe beletartozik a fogsor felújítása, javítása, tisztítása, alábélelése, és a letört kapcsok pótlása.
Prémium kategória
Az ingyenes konzultációt követően egy svájci eljárás segítségével nagyon szép, minőségi pótlásokat tudunk készíteni, melyek amellett, hogy precízek, rendkívül esztétikusak és stabilak! Többféle protézisfoggal dolgozunk, igénytől és lehetőségektől függően a műanyagtól a porcelánon át az olyan prémium kategóriás műfogakig, amelyek teljesen természetes hatást kölcsönöznek, mindent elő tudunk állítani. Elkészítéskor minden pótlást addig korrigálunk, amíg az a pácienseink számára kényelmessé nem válik. Komolyabb ínysorvadás esetén a protéziseket alábéleléssel igazítjuk ki a jelenlegi állapothoz a fogsor saját anyagából, vagy rugalmas szilikonból.
Törhetetlenségi garancia
Bár Európában még csak most kezd elterjedni, a Denfonál már tizenöt éve csinálunk amerikai TCS thermoplasztikus protéziseket, amely egy újfajta, sokkal stabilabb fogpótlás.
TCS iFlex: hajlékonyság és komfort

Hasonló fogászati hirdetések

Szolgáltatás / Fogtechnikusoknak
2020.05.02

A CleanShoes ® egy zseniális cipőfóliázó eszköz, ami megspórolja nekünk az időt, a hajolgatást, a so[...]

Szolgáltatás / Fogtechnikusoknak
2020.06.02

Protetikai munkák, ideiglenes koronák készítését vállalom. Telefon: 0620/9757-498 061/3223-373[...]

4 000 Ft
Szolgáltatás / Fogtechnikusoknak
2020.05.30

Porcelán leplezést vállalok VITA anyagból fémvázra postával. A leplezés beérkezéstől számított 3 [...]