Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; JCommentsACL has a deprecated constructor in /chroot/home/dentalon/dentalapro.hu/html/components/com_jcomments/classes/acl.php on line 17

 

A Dentalapro csapata ezúttal a fogbeültetéssel foglalkozó fogorvosok munkáját és pácienseik gyógyulását, megelégedettségét elősegítő eszközről a stabilitásmérőről kérdezte dr. Tamás Hilda implantálásban jártas fogszakorvost.

 

Egyelőre még ismeretlenek a szakmában, de ahogy haladnak a terveik megvalósítása felé, egyre jobban látszik kirajzolódni, hogy egy igazán vérpezsdítő és újító gondolkodók ők. Kíváncsian várjuk a fejleményeket. Addig is egy interjú keretein belül ismerkedhetünk meg a céggel. Két tulajdonosa pedig, Nógrádi Zsuzsanna és Vajda Olivér Szegedről, akik egy sikeres fogtechnikai vállalkozást vezetnek.

A Denti® Implantációs Rendszerek történetében a megújulás, a folyamatos kutatás és fejlesztés a legfontosabb tényező. Az utóbbi időben egyre hangsúlyosabban merült fel egy, az implantációs rendszergazda és orvosaink sokéves tapasztalatára támaszkodó központi gyakorlati oktató központ létrehozása. Örömmel tájékoztatom a tisztelt kollégákat a budapesti Denti Implant Center gyakorlati oktató központunk megnyitásáról.

 

Új korszak kezdődik a lézerfogászatban, de csak annak aki:

  • az elsők között szeret lenni
  • az élvonalban szeret lenni
  • kényelmesebb beavatkozást szeretne pácienseinek nyújtani
  • gyorsabban szeretne kezelni
  • nem szívesen küldi el páciensét máshoz lézeres kezelésre
  • ki szeret tűnni a kollégái közül

Annak, aki magyarként először látogat ki az IDS-re, sokkolóan hathat a több százezer látogató, a nagyobb bevásárlóközpont méretű helyszín és a milliónyi termék, amelyet a világ minden tájáról érkező kiállítók kínálnak. Ami a korábbi évekhez képest a legnagyobb változás, az az értékesítés teljes hiánya. A nagyobb és a kisebb márkák is csak bemutatni szerették volna a legújabb termékeiket, fejlesztéseiket. Volt olyan kiállító, aki a szabadalmát szerette volna eladni úgy, hogy terméket nem is gyártott hozzá!

 

1. oldal / 2