A dentalapró.hu egy ingyenes fogászati apróhirdetési oldal, ahol könnyen és ingyen tud eladni, vásárolni vagy állást keresni...

Vásárlóként csak ki kell választania a megfelelő régiót, kategóriát és megtalálja a hirdetéseket fogászati állásokról, fogorvosi- és fogtechnikai szolgáltatásokról, használt- és új fogtechnikai gépekről vagy bármilyen más termékről és szolgáltatásról, ami hazai és fogászattal kapcsolatos.

Eladóként könnyen és ingyen teheti közzé hirdetéseit - regisztráció és fárasztó kattintgatás nélkül! Csak válassza ki a megfelelő kategóriát, és írja le az eladni szándékozott termék vagy szolgáltatása tulajdonságait. Ilyen egyszerű! A potenciális vásárlók figyelmének felkeltése érdekében mindenképpen javasoljuk, hogy képeket is mellékeljen, illetve feladás után ossza meg a hirdetését ismerőseivel a Facebook-on, Twitter-en vagy Google Plus-on: a hirdetési oldalon található gombok segítségével mindezt rendkívül könnyen megteheti.

Csapatunk immáron 7 éve foglalkozik hazai fogászatok webes megjelenésével, és online fogászati megoldásokkal. 2011 közepén a tevékenységeket összekapcsolva megalapítottuk a Dental Online Kft, és azóta is küldetésünk a legjobb minőségű fogászati hirdetések közzététele Magyarországon.

Minden feladott hirdetést ellenőrzünk, moderálunk, hogy megfelel-e a hirdetési szabályzatunknak. Javasoljuk, hogy figyelmesen olvassa el a hirdetését feladása előtt, hogy a lehető legjobb formában jelenhessen meg.

Kövessen minket a Facebook-on

A dentalapró.hu családjába tartozó fogászati társoldalak:
www.fogorvosallas.hu
www.fogtechnikusallas.hu


Szolgáltató neve: Dental Online Kft.
Székhely: 2200, Monor Széchenyi u. 8/A
Szolgáltató elérhetősége - ügyfélszolgálat: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Nyilvántartó hatóság: Budapest Környéki Törvényszék, mint Cégbíróság
Nyilvántartási szám: Cg. 13-09-143118
Szolgáltató adószáma: 23079807-1-13
Bankszámlaszám: 10103843-03993600-01003000
Bank: Budapest Bank
Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-73980/2014.